Hønsefødder i haven er et hit!

Vi har bedt forskellige producenter og forhandlere af hønsehuse om at præsentere sig selv og deres produkter, og her er første indlæg i serien. God fornøjelse!

Indlægget er fra Bangs Hønniker – et dansk firma, der sælger hønsehuse, kyllinger og tilbehør.

Bangs Hønniker på Midtsjælland

– Hønsehuse af høj kvalitet

Bangs HønnikerHåndbyggede, danske hønsehuse, smukke racehøns og fænomenale æglæggere. Det er blot noget af det som Bangs Hønniker på Midtsjælland kan tilbyde.

Når du køber et hønsehus fra Bangs Hønniker, kan du være sikker på, at der hverken er brugt østeuropæisk arbejdskraft, børnearbejde eller billige materialer. Hønsehusene er nemlig bygget hjemme på gården på Midtsjælland, hvor en fastansat tømrer dagen lang bygger hønsehuse i alle størrelser. Og han ved, hvad han laver, for han har ikke lavet andet de sidste 10 år.

 ”Alle vores hønsehuse er bund solide, for de er bygget af kvalitetsmaterialer og af den dygtigste mand, vi har kunnet opdrive,” forklarer Jørgen Jørgensen, som ejer Bangs Hønniker.

Høns er det nye sort

bangs-hoensehusSiden Bangs Hønniker startede i 2009 – efter at de overtog Hillstrøms rugeri, er det kun gået frem for virksomheden. Det er blevet ”in” at have høns, og det kan mærkes på efterspørgslen.

Udover hønsehuse, hønsefoder og andet tilbehør, sælger Bangs Hønniker faktisk allerflest høns. I sortimentet indgår både smukke racehøns, solide æglæggere og daggamle kyllinger. Hvad enten man ønsker brune, hvide eller grønne æg, findes der en høne, der kan klare det.

Se mere på www.banks.dk