Velkommen

Gammelt hønsehus

På hønsehus.dk kan du finde information om hønsehuse, købe hønsehuse og kaninbure samt købe hønsenet, rugemaskine pg andet tilbehør til dine høns, kaniner og kæledyr. Hvad enten du leder efter en tegning til et hønsehus du selv vil bygge, efter et godt tilbud på køb af hønsehus, eller inspiration til indretning eller ombygning af et gammelt legehus, så vil jeg bestræbe mig på at få det hele med.

Til hønsehuset hører også en hønsegård – det er de færreste, der kan, eller vil, lade deres høns løbe frit om, selvom hønsene tydeligvis nyder at få lov at gå på opdagelse i haven! Når du står med et fint hønsehus og en flot hønsegård, skal du selvfølgelig holde høns!
Pasningen af disse – udover et fint natlogi – er et kapitel for sig, og det kan du finde masser af information om andetsteds på vores site. Jeg har udvalgt nogle lødige links til andre danske og udenlandske hjemmesider om hønsehold og pasning af høns.

Høns er først og fremmest morsomme at betragte, men de bidrager jo også til husholdningen med æg og slagtekyllinger. Hvis du vil sætte kyllingeproduktionen i system, får du brug for en rugemaskine og en hønsemoder. Det er utrolig fascinerende og spændende at give den som hønemor! Og børnene elsker at følge med!

Gammelt hønsehus
Er det dit nye hønsehus?!

Kaninerne har som høns også brug for et passende stort kaninbur. Et kaninbur med løbegård vil give dine kaniner adgang til græs og mulighed for bevægelse. Vi anbefaler altid at dine dyr har god plads, og har mulighed for selskab.

Vi håber du finder lige det du har brug for hos os.

God fornøjelse!